Kedves Vásárlónk!

.
Termékeink házhozszállításáról 40 kg súlyhatárig a GLS futárszolgálat gondoskodik, munkanapokon 8:00-17:00 óráig. A szállításra a megrendeléstől számított 15 munkanapos határidőt vállalunk, de általánosságban elmondható, hogy a csomagokat a rendeléstől számított egy héten belül kézbesíti a futár.

A futár a vásárlás során megjelölt szállítási címre kézbesíti a termékcsomagot, ugyanis ezt az alapszolgáltatást fedezi a vételár részét képező kiszállítási díj. A Vevőnek természetesen lehetősége nyílik arra, hogy közvetlenül a futárszolgálattal egyeztessen a garantált szűkített időszaki (például délelőtti) kézbesítés feltételeiről, azonban a fuvarozó e szolgáltatásáért a díjszabásának megfelelő felárat számíthat fel, amelyet a Vevőnek a termék átvételekor, a futárnál kell rendeznie. A futárszolgálat hibájából eredő esetleges késedelmes szállításért felelősséget nem vállalunk.

A szállítási és fizetési módozatokhoz megállapított díjak összege adja a szállítással kapcsolatos összköltséget, mely már a csomagolás díját is magában foglalja. Ezen felül más díjat nem számítunk fel.


HÁZHOZSZÁLLÍTÁS DÍJA

0-15 kg 1490 Ft
15-40 kg 2490 Ft
40 kg felett ingyenes
(a rendelés biztosan átlépi a 15.000 Ft összértéket)
15 000 Ft felett
(bruttó kiskereskedelmi ár)
ingyenes

A házhozszállítás díja 0-15 kg között  1490 Ft, melyet rendszerünk automatikusan hozzáad rendeléséhez, ezt a megrendelést összesítő oldalon, a rendelés véglegesítése előtt ellenőrizheti. 15-40 kg közötti rendelés esetén a szállítási költség 2490 Ft, rendszerünk a fentiekhez hasonlóan jár el.

40 kg feletti rendelési súly esetén a szállítás ingyenes. A rendelt áru paraméterétől függően kiválasztjuk az Önnek legideálisabb szállítási módot és egyedi ajánlatot készítünk, ehhez Munkatársunk egy-két munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, az Ön által megadott elérhetőségek valamelyikén.

A házhoz szállítás díját 15.000 Ft (bruttó kiskereskedelmi ár) feletti rendelés esetén a Szolgáltató vállalja magára, a Megrendelő számára a házhozszállítás ingyenes.

Sérült csomag:

Edényeink és dekorációs termékeink a csomagolás és a szállítás során különleges odafigyelést igényelnek, hogy sértetlenül érkezhessenek meg az Ön otthonába. Igyekeztünk a csomagoláshoz használt anyagokat úgy összeválogatni, hogy egyetlen Vevőnket se érje csalódás a csomag kibontását követően.

Probléma esetén:

A csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén azonnal kérje jegyzőkönyv felvételét!
• Ne vegye át a csomagot!
Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni, a késedelmes jegyzőkönyvezésből eredő kockázatot a késedelmes fél viseli!