De miért kellene ehhez bemennünk a négy fal közé?

Szerintünk az otthon a kertben kezdődik!

Cégünk alapítója, irányítója és egyben fáradhatatlan motorja a szakma egyik elismert veteránjaként, már 40 éve alkot a hazai kerámiaiparban. 1966-tól, mesterlevele kézhez vétele óta töretlenül keramikusként praktizál, minden lépcsőfokot végigjárva, a népi kerámiától az iparművész cím kiérdemléséig. A 2000-es évektől az itthoni tömeggyártás és az olcsó keleti importdömping miatt, munkái főként külföldön kerültek értékesítésre.

Hisszük, hogy hazánkban is fellelhető az igény az esztétikus, időtálló és mindemellett kifogástalan minőséget képviselő kerti edényekre és dekorációkra. Legyen csak egy ablakpárkányod, vagy akár egy egész birtokod, az első benyomást a kerted adja rólad.  Segítünk, hogy tökéletes legyen!

– ellenőrzött minőség

– 40 éves tapasztalat

– kiváló magyar alapanyag

Tovább a kerámia termékekhez


 

        Cégünk további termékei

A kerámiagyártás külön partícióját képezi a kályhacsempe gyártása, mely speciális szaktudást és beruházást igényel. Az embereknek a fűtés e formája iránt való egyre erősebb érdeklődése hívta életre ezt a projektet. Miként a divat is vissza-visszanyúl a korábbi trendekhez, úgy a cserépkályhák is mindenkori legnagyobb reneszánszukat élik.

Cégünk azonban nem csak csatlakozni kíván ehhez a XXI. századi kulturális forradalomhoz, hanem egy speciális égetési eljárás alkalmazásával gazdagítani is kívánja azt. Ez a kétszerégetés technikája, amikor a kályhacsempe két égetési folyamat során készül, így érve el egy kifogástalan minőséget és egy hosszabb élettartamot. Igaz a gyártási folyamat így több energiát vesz igénybe, ám az így kapott termék színvonala elengedhetetlen egy kiváló cserépkályhához.

Jelenleg 62 fazonú kályhacsempét gyártunk 90 színárnyalatban, de a paletta folyamatosan bővül a lehetőségeknek pedig csak a képzelet szabhat határt stílusban, formában és színben egyaránt. Legyen egy cserépkályha klasszikus, eleink stílusából merítő vagy akár a legújabb trendeket követő, minden megvalósítható termékeinkből.

Tovább a cserépkályhákhoz

Kik vagyunk mi?

Ismerd meg a csapatunkat!

Zoltán

Zoltán Iparművészesen visszahúzódó, de sosem fogy ki az ötletekből. Energikus, romantikus, keramikus.

Bianka

Online kreatív álmodozó. Marketinges, aki tudja, hogy van, ami nem eladó.